Uw eigen klantportaal vanaf september

Vanaf september 2017 zet Sportkader Nederland een volgende stap in het verbeteren van de dienstverlening. U krijgt dan toegang tot ons nieuwe klantportaal waar u onbeperkt uw eigen klantdossier en personeelsdossiers kunt inzien en alle zaken met ons eenvoudig zelf kunt regelen.  Denk o.a. aan het doorgeven van een contractverlenging, overuren of het aanmelden van een nieuwe werknemer.

Wijzigingen afgelopen periode
De afgelopen periode heeft Sportkader Nederland verschillende wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn we per 1 januari 2016 overgegaan naar het administratieve softwaresysteem AFAS, hebben we de bereikbaarheid van de Servicedesk uitgebreid, heeft u de mogelijkheid nieuwe werknemers online aan te melden en ontvangt u uw facturen en contracten digitaal. Ook hebben we onze werkwijze vereenvoudigd. Dit heeft een einde gemaakt aan de omslachtige contractenstroom en handtekeningenprocedure voor het tekenen van arbeidsovereenkomsten. Klanten die nog werken volgens de verouderde werkwijze adviseren wij over te stappen naar de nieuwe werkwijze, omdat dit aanzienlijk meer gemak oplevert.

AFAS-klantportaal
Vooral de overgang naar AFAS biedt ons mogelijkheden de modernisering van onze werkwijze verder uit te bouwen. De kinderziektes die zich in de eerste maanden van 2016 nog voordeden zijn opgelost en onze werknemers zijn inmiddels vertrouwd met het systeem en de nieuwe procedures. Daarom zetten we in september de volgende stap en krijgt u toegang tot uw eigen omgeving op ons nieuwe klantportaal. Met behulp van een inlogcode krijgt u toegang tot uw eigen dossier waarin o.a. contracten, facturen, loonstroken en ziekteadministratie zijn terug te vinden. Ook is het mogelijk om via het portaal nieuwe werknemers aan te melden, een contractverlengingen of meer-uren door te geven en andere zakelijke handelingen te regelen.

Overstappen naar nieuwe werkwijze
Om gebruik te kunnen maken van ons nieuwe klantportaal is het van belang dat u al bent overgestapt naar onze nieuwe werkwijze voor het verwerken van contracten. Heeft u dit nog niet gedaan? Neem dan contact met ons op via info@sportkadernederland.nl of dagelijks van 08.30 uur tot 18.00 uur via 023-205 50 40.

De komende periode houden wij u regelmatig op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
 

DEEL DEZE PAGINA