Maak kennis met Frans Vink

Sportkader Nederland verzorgt de loonadministratie voor sportorganisaties en neemt het meeste administratief werk voor u als sportvereniging uit handen. Maar wie verrichten dat werk voor u? Wij stellen deze mensen graag aan u voor. Maak kennis met Frans Vink.

Wie ben je?
“Ik ben Frans Vink en woon in Beverwijk. Ik hou van de natuur en ga regelmatig wandelen en kijk dan graag naar vogels.”

Sport je ook?
“Ik heb vroeger altijd gevoetbald maar moest door een knieblessure met de sport stoppen. Toen werd wielrennen mijn sport. Ik heb verschillende klassiekers gefietst zoals Luik-Bastenaken-Luik en Milaan-San Remo. Ook heb ik meegedaan aan fietstochten in Indonesië, op Java en Bali bijvoorbeeld. Ik fiets nog steeds, maar dan voornamelijk om naar ons kantoor in Haarlem te gaan.”

Wat doe je precies bij Sportkader Nederland?
“Ik verzorg de salarisadministratie en ben gespecialiseerd in de loonbelasting. Vanaf 1 maart ben ik ook werkzaam op de servicedesk en behandel ik binnenkomende vragen.”

Wat heb je gedaan voordat je bij Sportkader Nederland kwam werken?
“Mijn carrière ben ik begonnen bij een bouwonderneming. Daarna heb ik 18 jaar bij de SHB in de Amsterdamse haven gewerkt. De SHB beschikte over een poule van havenarbeiders die door havenbedrijven werden ingehuurd voor het laden en lossen van schepen. Ik verzorgde daar ook de salarisadministratie.”

Wat vind je het leukste aan je werk?
“Dat ik mensen van dienst kan zijn en kan zorgen dat het salaris correct is. Als dat lukt geeft mij dat de meeste voldoening. Daarnaast vind ik het werken voor de servicedesk ook erg leuk. Ik help klanten met vragen over loonstroken, contracten en loonbelastingzaken.”

Wat zijn je ambities voor Sportkader Nederland?
“Meewerken aan het verder ontwikkelen en uitbouwen van onze organisatie waarbij service en klantvriendelijkheid richting onze cliënten en hun medewerkers voorop staan.”

Heb je nog tips voor sportverenigingen?
“Om de salarisverwerking van uw medewerkers op een correcte wijze te kunnen verzorgen is een goede communicatie tussen Sportkader Nederland, U ( als cliënt ) en de medewerkers van essentieel belang.”
 

DEEL DEZE PAGINA