HomePast verloning van medewerkers in uw verenigingsbudget?

Past verloning van medewerkers in uw verenigingsbudget?

Door tekort aan vrijwilligers nemen steeds meer verenigingen hun trainers, coaches of ander personeel in dienst. Maar of dit binnen het verenigingsbudget past is soms lastig te bepalen. Om verenigingen hierbij te helpen heeft Sportkader Nederland een gratis online loonberekener ontwikkeld. Deze kunt u vanaf nu gebruiken via de website van Sportkader Nederland.   

Hoe werkt het?

De loonberekener is voor iedere bestuurder van een sportvereniging beschikbaar via onze website. Na het invullen van alle gegevens maakt de tool een bruto en netto loonberekening. Daarnaast kunt u een uitgebreidere berekening inclusief werkgeverslasten ontvangen via de e-mailMet de loonberekener kan elke sportvereniging zelf inschatten of het in dienst nemen van een medewerker binnen het verenigingsbudget past.  

Govert van Iterson, manager Sportkader Nederland: Vergelijk het met het kopen van een huis. Dan wilt u ook vooraf de maandlasten van uw hypotheek weten en kunt u die vaak zelf online berekenen. Met de online loonberekener kunnen bestuurders nu voortaan zelf een inschatting maken wat het verlonen van personeel eigenlijk kost. 

Sportkader Nederland

Sportkader Nederland heeft veel ervaring met het reilen en zeilen in de sport en het ondersteunen van (sport)organisaties. Naast het verzorgen van alle zaken rondom goed werkgeverschap op de sportvereniging is Sportkader Nederland specialist in salarisadministratie en arbeidsrecht en adviseren wij over zaken als de vrijwilligersregeling, cao’s, arbeidsrechtelijke situaties, personeelsadministratie, sociale regelingen en (arbeids)overeenkomsten.