Uitbetaling

Voor welke datum dien ik de getekende documenten te retourneren om in diezelfde maand de uitbetaling te laten plaatsvinden?
Uiterlijk in de eerste week van de betreffende maand dienen wij de getekende documenten, afrekeningen of andere mutaties te ontvangen om deze te kunnen verwerken in die maand.
 
Een werknemer is al werkzaam, maar wegens omstandigheden zijn wij te laat met het aanleveren van de documenten. Hoe kunnen wij de werknemer toch alvast salaris betalen?
U kunt ervoor kiezen om een voorschot uit te betalen. Dat dient u dan door te geven via ons formulier Voorschot verrekening, dit zal kosteloos worden verrekend, zowel met de werknemer als op de factuur. Wel dienen wij eerst het aanmeldingsformulier te hebben ontvangen.
Wilt u dat wij een voorschot uitbetalen, dan kunt u dit aangeven via ons formulier Voorschot uitbetaling. De kosten hiervoor bedragen 20 euro.
 
Een werknemer heeft meer-uren gemaakt, hoe kan ik dat laten uitbetalen?
U kunt het aantal uren dat extra moet worden uitbetaald doorgeven via de e-mail. Wanneer deze uren moeten worden uitbetaald tegen een ander uurtarief, dient u dat erbij te vermelden. Kosten per afrekening zijn 30 euro. U kunt ervoor kiezen om de uren zelf te verzamelen en deze eenmaal per kwartaal of jaar aan ons door te geven.
 
De factuur kunnen wij niet (meer) terugvinden, kunnen wij deze nogmaals opvragen?
Wij kunnen de factuur nogmaals e-mailen. U kunt dit via de e-mail of telefonisch aanvragen.
 
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

DEEL DEZE PAGINA