Contract

Hoelang duurt het om een nieuw contract op te laten stellen?
Wanneer wij het aanmeldingsformulier hebben ontvangen stellen wij een arbeidsovereenkomst en een dienstenovereenkomst op. Wij gaan maximaal uit van een verwerkingsperiode van twee weken, 10 werkdagen. De documenten worden per e-mail verzonden met daarbij een proforma salarisstrook en een proforma berekening van de loonkosten.
 
Wij willen het contract van een werknemer graag verlengen, wat moeten wij doen?
Twee maanden voor het einde van het contract ontvangt u van ons een brief met op de achterkant een verlengingsformulier.
Daarnaast kunt u een verlening aanvragen via de e-mail. Hierbij kunt u aangeven welke gegevens er veranderen ten opzichte van de vorige arbeidsovereenkomst.
Wijzigen de gegevens wel, dan dienen wij het volgende te ontvangen: ingangsdatum, einddatum, aantal arbeidsuren per week, aantal werkdagen per week, aantal werkbare weken gedurende de arbeidsovereenkomst, reiskosten ja/nee, onkosten via de werkkostenregeling ja/nee.
 
Het contract van een werknemer moet gewijzigd worden, hoe kunnen wij dit doorgeven?
Op onze website staat een wijzigingsformulier voor een bestaande arbeidsovereenkomst. Dit formulier dient u volledig in te vullen en te ondertekenen. Aan de hand van dit formulier kunnen wij de huidige arbeidsovereenkomst aanpassen.
 
Wij hebben een arbeidsgeschil met een werknemer, wat moeten wij doen?
Graag willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen. Onze arbeidsjurist kan uw vragen deskundig beantwoorden.
 
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

DEEL DEZE PAGINA